Estimades  famílies,
Ens apropem a la fi d’aquest tercer i últim trimestre del curs, un curs que ens ha portat una bona colla de nous reptes que, gràcies a la paciència i col·laboració de tots plegats (mestres, equip directiu, famílies i, sobre tot, dels nostres alumnes), hem assolit molt satisfactòriament.

Vam iniciar l’any escolar amb molts dubtes i incerteses però, de mica en mica, hem anat superant plegats totes les pors amb l’objectiu d’oferir el millor de cadascú de nosaltres als alumnes, sens dubte el col·lectiu més important de tota aquesta pandèmia.

Ha estat un any molt dur en tots els àmbits, però hem après el més important: a persistir. A seguir ensenyant malgrat les dificultats derivades de la COVID -19 (grups reduïts i bombolles, mascaretes, distanciaments…). I és que el nostre objectiu principal era—i és—  tornar a fer de l’escola la nostra llar d’aprenentatges.

Molts de vosaltres ens comenceu a preguntar com serà el curs vinent i quines mesures es prendran. A hores d’ara no us podem confirmar res, encara. Intentarem, com sempre, actuar de la manera més coherent possible segons com hagi evolucionat la pandèmia durant els mesos de vacances i segons les indicacions de la Generalitat per tal de garantir la seguretat de tothom (famílies, personal del centre i alumnes).

Gràcies, un any més, per confiar en nosaltres. Esperem fer créixer aquesta petita comunitat educativa any rere any.

 

A continuació, us deixem unes dates importants a tenir en compte:

ÚLTIM DIA DE CURS:

22 juny (només matí). Els alumnes que es quedin al menjador sortiran a l’hora que els hi tocaria entrar a classe per la tarda.

 

VENDA DE LLIBRES:

Com cada any, les famílies tenen l’oportunitat de comprar els llibres escolars pel curs vinent al centre gaudint d’un descompte. El llistat dels llibres de cada curs estarà penjat a la web de l’escola (www.laflorida.cat) amb els seus respectius codis.

La venda començarà el dia 5 de juliol i s’allargarà fins el 23 de juliol (de 9h a 13h) al Carrer Bòbiles, 68 (Primària)

 

Us desitgem bones vacances, i recordeu que nosaltres seguim

oberts fins el 23 de juliol amb el

CASAL D’ESTIU DE L’ESCOLA!!