Ja tenim els vídeos del festival de Nadal 2018-19 al Teatre Victòria

1r primària

2n primària

3r primària

4t primària

5è primària

6è primària

 

14-1-19

Els i les alumnes de 6è han estat treballant a Pau Casals i la seva tasca amb la pau, és per aquest motiu que han realitzat aquest meravellós poema. Llegiu-lo, són uns grans poetes!

 

21-12-18

Així van rebre el rei d’Orient i el seu patge els i les alumnes de 3r de Primària… SORPRESAA!

 

 

 

28-11-19

Ja teniu algunes fotos de l’excusió de Cicle Mitjà penjades a la web (apartat “Galeria”)

 

19-11-2018

Avui ha vingut a l’escola en Germán a fer-nos un taller de música relacionada amb valors. Hem cantat i jugat amb el respecte, l’amor, la generositat i d’altres més! Les nostres veus junt amb les seves notes s’han sentit per tot l’edifici!

 

Malgrat la pluja, així celebràvem la castanyada a l’escola!

 

20-06-2018

Aquesta setmana els i les alumnes de 1r de Primària han treballat el projecte de la vida en un rusc d’abelles. Fixeu-vos bé en les imatges, són abelletes molt treballadores.

24-05-2018

Ahir, els i les alumnes de 2n de Primària van rebre la visita de la Txus Fernández, autora del llibre que han llegit i tant els hi ha agradat: l’Osvald i l’elefant musical. Han tingut l’oportunitat de preguntar-li moltes coses! I també els ha signat i dedicat els llibres!! Gràcies TXUS!

 

 

22-05-2018

Els i les alumnes de 6è de Primària han estat investigant i treballant a Medi com funciona un circuit elèctric, i mireu què s’han atrevit a fer!!

 

8-05-2018

Els alumnes de 4t de Primària han estat protagonistes durant el matí d’avui en el Teatre Joventut de l’Hospitalet, i és que han participat en la Cantata 2018 que organitza cada any l’Ajuntament de l’Hospitalet. Han cantat i ballat junt amb 7 escoles més de la ciutat. Us deixem unes imatges i observeu el goig que fan! En breus penjarem vídeos!

 

24-04-2018

Els alumnes de 1r de Primària tenen uns padrins lectors a l’escola, i són els alumnes de 5è!. Mireu com ajuden i col·laboren en l’aprenentatge dels més peques de l’edifici.

23-04-2018

Avui ha estat Sant Jordi, i en motiu d’aquest dia, no només hem celebrat els Jocs Florals al pati de l’escola (en breus veureu les fotografies), sinó que el passat divendres els alumnes de 5è i 4t van rebre la visita d’Enric Lluch, l’autor de “La faraona barbuda” i “Jo també seré mag”. Aquí us deixem unes imatges! Gràcies Enric!

 

19-04-2018

La setmana passada, els alumnes de 6è van rebre la visita de Diego Arboleda, escriptor del llibre que es van llegir durant el 2n trimestre “Prohibido leer a Lewis Carroll”.  Com va ser un èxit de llibra vam convidar a l’autor a que vingués a veure’ns i ens expliqués més coses del seu llibre. Gràcies Diego! 

  

22-03-2018

Els i les alumnes de 6è han treballat el rock català durant una setmana en el projecte del 2n trimestre. Han conegut, escoltat i ballat els grups catalans més emblemàtics com Obrint Pas, Sau, Sopa de cabra.. i actuals com Txarango, La Pegatina, Roba Estesa… A l’Aula Polivalent està la exposició de les recerques que han fet. Afanyeu-vos, serà temporal!

 

 

20-03-2018

Els i les alumnes de 5è estan fent el projecte del 2n trimestre sobre l’art romànic a Catalunya. A continuació us deixem un recull d’imatges sobre el conte que van fer amb els personatges que apareixen en el Pantocràtor de l’Església de Sant Climent de Taüll.