14-03-2018

Els alumnes de 5è han creat cooperativament els seus propis contes i els han llegit i representat als alumnes de 1r. Fixeu-vos què bé s’ho han passat plegats petits i grans, i és que dins l’escola, tots i totes aprenem!

    

 

 

9-03-2018

Degut a la vaga feminista d’ahir, un dia més tard hem celebrat el dia internacional de la dona treballadora per tal de commemorar i sensibilitzar als alumnes de la importància de la dona en la nostra societat.

 

30-01-2018

Avui, els alumnes de Primària han treballat el dia de la pau i la no-violència. Han decorat l’entrada de l’escola i les escales per tal de no oblidar mai la importància de la tolerància. A continuació us deixem un recull d’imatges que resumeixen el matí que s’ha viscut a l’escola.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

22-01-2018

Us deixem els vídeos del Festival de Nadal al Teatre Poliorama per cursos

1r

2n

3r

4t

 

18-12-2017

Els i les alumnes de 6è de Primària estan fent el projecte trimestral del Pau Casals. A continuació us deixem el vídeo del poema que han elaborat sobre la pau a Llengua Castellana. Esperem que us agradi!

El podeu buscar també en canal de Youtube que tenim de l’escola. El compte és el següent: Escola La Florida i el títol del vídeo “Pau Casals al Col·legi La Florida”