8-03-19

A l’escola som conscients de les desigualtats de gènere que vivim en aquesta societat i tot el que això comporta vers les dones. És per aquest motiu que un dia més treballem la igualtat i el respecte.

 

6-03-19

Els nens i nenes de 5è han preparat un teatre en català pels més petits de l’edifici, els de 1r. Ho han fet genial i tots han gaudit molt de l’experiència. Compartir és viure!

 

I els de 1r també estan fent teatre! Representen el conte de la Caputxeta Vermella, Little Red Riding Hood, a la classe d’anglès!

La setmana boja dels manaments del rei Carnestoltes

 

4-1-19

Què és un volcà? Com es crea? Com erupciona? Per què? … Totes aquestes preguntes i més han pogut respondre els nens i nenes de 5è en estudiar el projecte d’ “Els volcans”. Aquí us deixem un tastet del que va ser una setmana molt intensa d’experiments i coneixements!

 

30-1-19

Els i les alumnes de 3r han descobert algunes de les persones més emblemàtiques que han treballat per la pau al món. Fixeu-vos en els llibres que tenen a les seves mans, els coneixeu?

Ja tenim els vídeos del festival de Nadal 2018-19 al Teatre Victòria

1r primària

2n primària

3r primària

4t primària

5è primària

6è primària

 

14-1-19

Els i les alumnes de 6è han estat treballant a Pau Casals i la seva tasca amb la pau, és per aquest motiu que han realitzat aquest meravellós poema. Llegiu-lo, són uns grans poetes!

 

21-12-18

Així van rebre el rei d’Orient i el seu patge els i les alumnes de 3r de Primària… SORPRESAA!

 

19-11-2018

Avui ha vingut a l’escola en Germán a fer-nos un taller de música relacionada amb valors. Hem cantat i jugat amb el respecte, l’amor, la generositat i d’altres més! Les nostres veus junt amb les seves notes s’han sentit per tot l’edifici!