14-06-2019

Acaba l’apadrinament lector entre 1r i 5è de Primària. Tots dos grups han tingut sorpresetes! Aquí teniu algunes imatges de la última sessió.

https://www.facebook.com/pg/collegilaflorida/photos/?tab=album&album_id=710817476002719

 

16-05-19

Ahir va ser el iternacional de les famílies, un dels dies més importants de l’any, ja que són els seus membres qui ens ajuden a crèixer i a desenvolupar-nos! Per això hem fet un petit homenatge a les nostres famílies per tota l’escola.

13-05-19

Els i les alumnes de 5è ja han començat el l’apadrinament lector amb els companys/es de 1r de Primària! Els grans de l’escola compartint habilitats i coneixements amb els peques de l’edifici!

 

11-04-19

Els i les alumnes de 2n han format part d’un projecte intercultural amb l’escola Murry Fly d’Odesa, Texas (EE.UU). Consistia en intercanviar-se cartes en aglès amb els i les alumnes de 2n de l’altra escola explicant qui i com erem, els nostres gustos, experiències viscudes… Ha estat un projecte molt maco i s’han adonat de la pluralitat que hi ha en aquest món!

 

 
 

9-04-19

Els i les alumnes de 6è estan fent un estudi sobre la música en català i en quin grau l’escolten els companys/es de 5è. A les imatges podeu veure el moment de l’entrevista per tal de recopilar les dades, fer-ne unes gràfiques posteriorment i en finalitzar, extreure’n unes conclusions. Què penseu que haurà sortit?

 

8-03-19

A l’escola som conscients de les desigualtats de gènere que vivim en aquesta societat i tot el que això comporta vers les dones. És per aquest motiu que un dia més treballem la igualtat i el respecte.

 

6-03-19

Els nens i nenes de 5è han preparat un teatre en català pels més petits de l’edifici, els de 1r. Ho han fet genial i tots han gaudit molt de l’experiència. Compartir és viure!

 

I els de 1r també estan fent teatre! Representen el conte de la Caputxeta Vermella, Little Red Riding Hood, a la classe d’anglès!

La setmana boja dels manaments del rei Carnestoltes

 

4-1-19

Què és un volcà? Com es crea? Com erupciona? Per què? … Totes aquestes preguntes i més han pogut respondre els nens i nenes de 5è en estudiar el projecte d’ “Els volcans”. Aquí us deixem un tastet del que va ser una setmana molt intensa d’experiments i coneixements!

 

30-1-19

Els i les alumnes de 3r han descobert algunes de les persones més emblemàtiques que han treballat per la pau al món. Fixeu-vos en els llibres que tenen a les seves mans, els coneixeu?

Ja tenim els vídeos del festival de Nadal 2018-19 al Teatre Victòria

1r primària

2n primària

3r primària

4t primària

5è primària

6è primària

 

14-1-19

Els i les alumnes de 6è han estat treballant a Pau Casals i la seva tasca amb la pau, és per aquest motiu que han realitzat aquest meravellós poema. Llegiu-lo, són uns grans poetes!

 

21-12-18

Així van rebre el rei d’Orient i el seu patge els i les alumnes de 3r de Primària… SORPRESAA!

 

19-11-2018

Avui ha vingut a l’escola en Germán a fer-nos un taller de música relacionada amb valors. Hem cantat i jugat amb el respecte, l’amor, la generositat i d’altres més! Les nostres veus junt amb les seves notes s’han sentit per tot l’edifici!