Malgrat la pluja, així celebràvem la castanyada a l’escola!

 

20-06-2018

Aquesta setmana els i les alumnes de 1r de Primària han treballat el projecte de la vida en un rusc d’abelles. Fixeu-vos bé en les imatges, són abelletes molt treballadores.

24-05-2018

Ahir, els i les alumnes de 2n de Primària van rebre la visita de la Txus Fernández, autora del llibre que han llegit i tant els hi ha agradat: l’Osvald i l’elefant musical. Han tingut l’oportunitat de preguntar-li moltes coses! I també els ha signat i dedicat els llibres!! Gràcies TXUS!

 

 

22-05-2018

Els i les alumnes de 6è de Primària han estat investigant i treballant a Medi com funciona un circuit elèctric, i mireu què s’han atrevit a fer!!

 

8-05-2018

Els alumnes de 4t de Primària han estat protagonistes durant el matí d’avui en el Teatre Joventut de l’Hospitalet, i és que han participat en la Cantata 2018 que organitza cada any l’Ajuntament de l’Hospitalet. Han cantat i ballat junt amb 7 escoles més de la ciutat. Us deixem unes imatges i observeu el goig que fan! En breus penjarem vídeos!

 

24-04-2018

Els alumnes de 1r de Primària tenen uns padrins lectors a l’escola, i són els alumnes de 5è!. Mireu com ajuden i col·laboren en l’aprenentatge dels més peques de l’edifici.

23-04-2018

Avui ha estat Sant Jordi, i en motiu d’aquest dia, no només hem celebrat els Jocs Florals al pati de l’escola (en breus veureu les fotografies), sinó que el passat divendres els alumnes de 5è i 4t van rebre la visita d’Enric Lluch, l’autor de “La faraona barbuda” i “Jo també seré mag”. Aquí us deixem unes imatges! Gràcies Enric!

 

19-04-2018

La setmana passada, els alumnes de 6è van rebre la visita de Diego Arboleda, escriptor del llibre que es van llegir durant el 2n trimestre “Prohibido leer a Lewis Carroll”.  Com va ser un èxit de llibra vam convidar a l’autor a que vingués a veure’ns i ens expliqués més coses del seu llibre. Gràcies Diego! 

  

22-03-2018

Els i les alumnes de 6è han treballat el rock català durant una setmana en el projecte del 2n trimestre. Han conegut, escoltat i ballat els grups catalans més emblemàtics com Obrint Pas, Sau, Sopa de cabra.. i actuals com Txarango, La Pegatina, Roba Estesa… A l’Aula Polivalent està la exposició de les recerques que han fet. Afanyeu-vos, serà temporal!

 

 

20-03-2018

Els i les alumnes de 5è estan fent el projecte del 2n trimestre sobre l’art romànic a Catalunya. A continuació us deixem un recull d’imatges sobre el conte que van fer amb els personatges que apareixen en el Pantocràtor de l’Església de Sant Climent de Taüll.

 

18-12-2017

Els i les alumnes de 6è de Primària estan fent el projecte trimestral del Pau Casals. A continuació us deixem el vídeo del poema que han elaborat sobre la pau a Llengua Castellana. Esperem que us agradi!

El podeu buscar també en canal de Youtube que tenim de l’escola. El compte és el següent: Escola La Florida i el títol del vídeo “Pau Casals al Col·legi La Florida”