VENTA DE LLIBRES

Estimades famílies

A partir d’avui s’inicia la venda de llibres pel curs vinent a Bòbiles 68 (Edifici de Primària). L’horari d’atenció és de 9h a 13h tots els dies.

IMPORTANT: aquest curs comencem abans (el dia 5 de setembre per Infantil i Primària. El dia 7 per Secundària) i per tant, tots els materials s’han de tenir per aquella data.

BECA MENJADOR CURS 22-23

Estimades famílies,
s’obre la convocatòria per a la beca menjador del curs 22-23. S’ha de passar per direcció (carrer Bòbiles) a sol·licitar-la. DATA LÍMIT 24 DE MAIG


ALUMNES QUE JA TENEN BECA

Han de:

– signar la renovació
– presentar fotocòpia de la sentència de divorci  (si és el cas) + pensió alimentària (si és el cas)- presentar fotocòpia DNI o empadronament (si ha hagut canvis de l’any anterior)

ALUMNES QUE NO TENEN BECA I VOLEN SOL·LICITAR-LA

han de:

– omplir el formulari- presentar fotocòpia DNI/NIE de tots els membres de la unitat familiar
– presentar fotocòpia empadronament
– presentar fotocòpia de la sentència de divorci  (si és el cas) + pensió alimentària (si és el cas)
– presentar document de l’ajut que donen de l’Agència Catalana de l’Habitatge (si és el cas)

Tornen les colònies

Poc a poc anem tornant a la normalitat, i l’escola torna a posar en marxa les colònies !!

Són 3 dies seguits per gaudir de la naturalesa i de l’aire lliure, per fer activitats diferents i estar amb els companys i companyes de la classe (respectant sempre les mesures COVID vigents del moment).

Estan organitzades per a tots els nivells de l’escola, amb activitats adequades a cada edat i amb monitors especialitzats junt amb mestres del centre.

QUAN? 20-21-22 d’abril. Sortida de l’escola a les 9h i tornada a les 17h de la tarda.

LLOC? Casa de colònies Mas Gorgoll (Palamós-Girona)

QUÈ ENTRA AMB L’ESTADA? Pensió complerta (esmorzar, dinar, berenar, sopar i dormir) i l’autocar.

*Els alumnes hauran de portar el dinar únicament del primer dia.

VINE I APUNTA’T!!! 🙂

FOTOS NADAL

Estimades famílies,

com cada any realitzem les fotos de Nadal per tal de tenir un record d’aquest curs escolar. Per tant, el dia de la foto els alumnes han de venir més guapos i guapes que de costum!

El pack inclou:

– 1 calendari personalitzat

– 1 foto del grup classe 15×20

– 1 retrat 15×20

– 4 fotos de cartera

– 4 postals de Nadal

En cas de que no es vulgui el pack, s’haurà de retornar al dia següent i sense obrir. En cas contrari, es cobrarà.

 

*Quan?

DILLUNS 15 de novembre: fotos dels alumnes de Primària. No porteu el xandall de l’escola.

DIMECRES 17 de novembre: fotos dels alumnes d’Infantil i de tots aquells que tinguin germans a l’escola (sigui del curs que sigui). No porteu el xandall de l’escola.

CONSELLS PER A LES FAMÍLIES EN RELACIÓ A LES XARXES SOCIALS, L’ÚS DE LES TECNOLOGIES I LES SÈRIES DE TV

Des de l’escola, us volem fer arribar alguns consells que us poden ser útils per tal d’enfrontar algunes situacions noves que poden posar en risc l’educació dels vostres fills/es.

Així doncs, us RECOMANEM:

  1. Els fills/es no han de tenir Smartphone. Si us cal, poden tenir un mòbil de tecles a partir dels 12 anys. Us recordem que hi ha unes edats mínimes per tal que siguin usuaris de Facebook (14 anys), Whatsapp (16 anys), Instagram (14 anys), Tik Tok (13 anys), etc. Vigileu que es compleixi la llei.
  2. Elimineu les pantalles (mòbils, ordinadors, tablets…) a les habitacions.
  3. L’accès a l’ordinador de casa haurà de ser en una zona comuna de la llar. Només el faran servir per temes escolars, no per a navegacions sense rumb.
  4. Pel·lícules i sèries s’han de veure i comentar en família.
  5. Els jocs on line de moda s’han de jugar i comentar en família.
  6. Heu de tenir alternatives a l’oci on line, com ara: excursions i sortides al camp, descoberta de nous pobles i ciutats de l’entorn, cinema en família…

EXCURSIÓ 1r TRIMESTRE

Aquest trimestre marxem d’excursió al Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i l’Obac. En aquesta sortida es tindran en compte totes les mesures COVID.

Quines dates?

INFANTIL (p3, p4 i p5): Dimecres 6 d’octubre

PRIMÀRIA: Divendres 8 d’octubre

SECUNDÀRIA: Dijous 7 d’octubre

 

Què farem allà?

Descobrirem els colors de la tardor i l’estat de la naturalesa durant aquesta època de l’any. Anirem guiats, a part de les tutores i personal de reforç de l’escola, per un educador/a ambiental i coneixedor de les característiques de la zona. Identificarem les plantes segons les formes i olors, i observarem i escoltarem els animals més característics de la zona.

 

T’HI APUNTES? Preguta a secretaria si tens més dubtes.

 

Des de l’escola us oferim les següents activitats extraescolars per tal d’ajudar-vos i adaptar-nos a les vostres necessitats i a la dels vostres fills i filles!

 

BENVINGUTS I BENVINGUDES

Estimades families
Encetem un nou curs escolar encara sota els efectes de la pandèmia, però amb una lleugera millora respecte a l’any anterior. La il·lusió i les ganes de fer-ho bé no ens manquen, així que intentarem per tots els mitjans que aquest sigui un curs “el més normal possible”, sempre respectant les instruccions que ens arribin des dels departaments de Sanitat i Educació.
 
? Us adjuntem en aquesta entrada de la web el PLA DE REOBERTURA del centre per aquest curs 21-22
 
Desitjem que hagueu tingut unes bones vacances i ens veiem de nou amb les piles ben carregades el proper dilluns dia 13!
 
Fins aviat ??

LLIBRES CURS 2021-2022

Ja estan a la venda els llibres pel proper curs escolar. Tingueu en compte que si els compreu a l’escola gaurideu d’un petit descompte (Carrer Bòbiles 68)

Us deixem les llistes per cursos

LLISTAT DE LLIBRES

FI DE CURS

Estimades  famílies,
Ens apropem a la fi d’aquest tercer i últim trimestre del curs, un curs que ens ha portat una bona colla de nous reptes que, gràcies a la paciència i col·laboració de tots plegats (mestres, equip directiu, famílies i, sobre tot, dels nostres alumnes), hem assolit molt satisfactòriament.

Vam iniciar l’any escolar amb molts dubtes i incerteses però, de mica en mica, hem anat superant plegats totes les pors amb l’objectiu d’oferir el millor de cadascú de nosaltres als alumnes, sens dubte el col·lectiu més important de tota aquesta pandèmia.

Ha estat un any molt dur en tots els àmbits, però hem après el més important: a persistir. A seguir ensenyant malgrat les dificultats derivades de la COVID -19 (grups reduïts i bombolles, mascaretes, distanciaments…). I és que el nostre objectiu principal era—i és—  tornar a fer de l’escola la nostra llar d’aprenentatges.

Molts de vosaltres ens comenceu a preguntar com serà el curs vinent i quines mesures es prendran. A hores d’ara no us podem confirmar res, encara. Intentarem, com sempre, actuar de la manera més coherent possible segons com hagi evolucionat la pandèmia durant els mesos de vacances i segons les indicacions de la Generalitat per tal de garantir la seguretat de tothom (famílies, personal del centre i alumnes).

Gràcies, un any més, per confiar en nosaltres. Esperem fer créixer aquesta petita comunitat educativa any rere any.

 

A continuació, us deixem unes dates importants a tenir en compte:

ÚLTIM DIA DE CURS:

22 juny (només matí). Els alumnes que es quedin al menjador sortiran a l’hora que els hi tocaria entrar a classe per la tarda.

 

VENDA DE LLIBRES:

Com cada any, les famílies tenen l’oportunitat de comprar els llibres escolars pel curs vinent al centre gaudint d’un descompte. El llistat dels llibres de cada curs estarà penjat a la web de l’escola (www.laflorida.cat) amb els seus respectius codis.

La venda començarà el dia 5 de juliol i s’allargarà fins el 23 de juliol (de 9h a 13h) al Carrer Bòbiles, 68 (Primària)

 

Us desitgem bones vacances, i recordeu que nosaltres seguim

oberts fins el 23 de juliol amb el

CASAL D’ESTIU DE L’ESCOLA!!